سیب زمینی بیش از 7000 سال است که خورده می شود.
سیب زمینی درجه یک با نام مستعار Solanum tuberosum قبل از اینکه به یکی از رایج ترین سبزیجات روی کره زمین تبدیل شود و در منوی میلیون ها خانواده ظاهر شود، به دلیل عضویت در خانواده شب بو که شامل تعدادی از گیاهان سمی است، شروع سختی داشت.
در قرن شانزدهم وارد اروپا شد، در متقاعد کردنش مشکل داشت و باید منتظر قرن هجدهم بود و آنتوان آگوست پارمنتیه، داروساز در ارتش، با فضیلت های تغذیه ای آن متقاعد شده بود که به آن انگیزه ای بدهد که در منشا موفقیت آن
در قرن نوزدهم، هانری دو ویلمورین اولین کسی بود که آنها را طبقه بندی کرد.
سپس سیب زمینی روی همه میزها، چه ساده و چه بورژوایی است و الکساندر دوما در فرهنگ لغت بزرگ آشپزی خود پانزده دستور غذا از جمله سیب زمینی سرخ شده و سیب زمینی شکم پر می دهد.
برای سیب زمینی سرخ شده، سیب زمینی پخته، پوره سیب زمینی و سوپ، سیب زمینی هایی را انتخاب کنید که محتوای خشک بالایی دارند.
این مورد مربوط به Bintje ،Agata، Monalisa ،Caesar،Samba ،Victoria ،Blue Belle است.
برای سیب زمینی بخارپز، سیب زمینی سرخ شده و گراتن، سیب زمینی سفت مانندAnnabelle ،Belle de Fontenay ، Amandine ،BF15 ،Charlotte ،Chérie ،Franceline ،Pompadour ،Ratte du Touquet ،Roseval ،Gwennie را انتخاب کنید.
هر تنوعی که باشد، سیب زمینی به طور طبیعی سرشار از ویتامین C است به طور متوسط 250 گرم سیب زمینی آب پز 25 درصد نیاز روزانه به ویتامین C را پوشش می دهد.
همچنین سرشار از آب، مواد معدنی و چربی کم است.
بنابراین سیب زمینی چاق کننده نیست و کالری آن بیشتر از برنج یا ماکارونی نیست، زیرا بدون افزودن چربی بخارپز، آب پز یا پخته می شود.
در وزن مساوی 2.5 برابر کمتر از نان کالری دارد.