ترکیب کیوی سردرختی با خیار می تواند پوستتان را شفاف کند

چرا باید یاد بگیرید که چگونه کیوی سردرختی را پوست کنده و برش دهید.

این به خاطر ساقه چوبی کوچکی است که به سر کیوی چسبیده است.

اگر میوه را از وسط نصف کنید و گوشت آن را بیرون بیاورید، مشکلی نخواهد بود.

 اما اگر می خواهید میوه ها را تکه تکه کنید و به سالاد غذاهای خود اضافه کنید، این اطلاعات کمی ممکن است بسیار مفید باشد.

این یک درخت کیوی است و آن شاخه کوچک را ببینید که به سرش چسبیده است از نظر علمی خیلی مطمئن نیست که نامش چیست اما وقتی برداشته می شود، بخشی از ساقه کوچک هنوز در میوه است.

البته می توانید فقط آن را قطع کنید، اما آن میوه کوچک مبهم را خراب خواهد کرد. اگر آن را له می کنید، پس به هیچ وجه، از این رد شوید.

رایج ترین گونه کیوی که به صورت تجاری در سراسر جهان رشد می کند، رقم Actinidia deliciosa ‘Hayward’ است. مصرف کنندگان با این میوه درشت، قهوه ای و با پوست تیره آشنا هستند.

هایوارد به یک فصل رشد حدود 225 تا 240 روز بدون یخبندان نیاز دارد.

کیوی

رایج ترین کیوی که برای تولید میوه در این منطقه کشت می شود، Actinidia arguta است که به عنوان کیوی مقاوم شناخته می شود که اولین بار تولید در اینجا شروع شد، اما اکنون بیشتر در سراسر جهان به عنوان “کیوی بری” شناخته می شود.

 میوه آن نیز گاهی به عنوان «کیوی بچه» به بازار عرضه می شود. 

این گونه با میوه های بسیار کوچکتر با پوستی صاف و خوراکی و طعم های بسیار معطر و گاهی گرمسیری مشخص می شود.

 ارقام مختلفی به صورت تجاری در دسترس هستند که رنگ گوشت آنها از سبز تا قرمز متغیر است.

اورگان یک تولید کننده پیشرو کیوی در ایالات متحده است، اما در بسیاری از مناطق دیگر ایالات متحده و در کشورهای دیگر نیز کشت می شود.

 سطح زیر کشت تجاری عمدتاً توسط عوامل بازاریابی محدود شده است، مانند توسعه بازارهای تازه برای این میوه نسبتاً غیر معمول، دامنه اندازه میوه، دوره رسیدگی محدود برای ارقام موجود، و ذخیره سازی و ماندگاری نسبتاً کوتاه در مقایسه با کیوی فازی.

 توسعه مداوم بازارهای فروش تازه و فراوری شده این صنعت را تقویت کرده است. اخیراً ارقام جدیدی با ماندگاری بهبود یافته و فصل باردهی طولانی تر توسعه یافته اند.