دارچین از پوسته پوسته داخلی درخت دارچین برداشت می شود. پوسته ها را کنار گذاشته تا خشک شود و به طور طبیعی به شکل گلدان در بیاید که به چوب دارچین نیز معروف است.
سپس گلدان ها را می توان به پودر تبدیل کرد یا برای تهیه روغن دارچین، عصاره دارچین و سایر محصولات دارچین فرآوری کرد.
دارچین سیلان از جمله دارچین هایی است که بسیار مورد علاقه همگان می باشد.
تکههای گرد شده پوست دارچین برای خیساندن در یک فنجان چای، قهوه یا آب سیب داغ یا ریختن آنها در یک اجاق گاز آهسته با گوشت بسیار عالی است.
انواع دارچین واقعی به عنوان چوب سیلان شناخته می شود.
دستورالعملهای MyPlate وزارت کشاورزی ایالات متحده فهرستی از پوسته دارچین پودری، محبوبترین شکل دارچین در کابینتهای آشپزخانه است و برای افزودن آن به غذاهای صبحانه مانند جو بسیار محبوب است.
میتوانید خودتان را با استفاده از چوبهای سیلان آسیاب کنید، که به اندازه کافی نرم هستند تا در آسیاب قهوه پردازش شوند.
روغنهای ضروری که از پوست، برگها و پوست ریشه درخت دارچین تهیه میشوند به دلیل عطر، طعم و خواص دارویی احتمالیشان استفاده میشوند.
سینامالدئید که به دارچین طعم می دهد، اصلی ترین ترکیب شیمیایی است که از روغن پوست درخت دارچین به دست می آید.
روغن برگ حاوی غلظت بالایی از اوژنول است که گاهی اوقات به عنوان یک ضد عفونی کننده استفاده می شود. روغن پوست ریشه حاوی غلظت بالایی از کافور است.
عصاره این محلول با خیساندن چوب دارچین در الکل اتانول، حذف مواد جامد و سپس استفاده از مایع باقیمانده برای طعم دادن به دست می آید. می توانید آن را بخرید یا در خانه درست کنید .
مکمل ها به صورت قرص و کپسول فروخته می شوند و برای اهداف دارویی احتمالی مانند موارد ذکر شده در بالا مصرف می شوند.
به گفته NCCIH، “به نظر می رسد مکمل های دارچین برای استفاده کوتاه مدت برای اکثر افراد بی خطر هستند، اگر به مقدار زیاد مصرف نشوند.” برخی از افراد ممکن است واکنش های آلرژیک به دارچین داشته باشند.