پسته کله قوچی شور درمانی برای بیماری تالاسمی

وقتی صحبت از خواص ارزشمند پسته کله قوچی شور شد، نمی توان اسید فولیک را که یک عنصر ضروری در رژیم غذایی زنان باردار است فراموش کرد، زیرا به رشد بافت های مادر در دوران بارداری کمک می کند.

همچنین به تولید مناسب خون و سنتز اسیدهای آمینه کمک می کند، از عملکرد سیستم ایمنی حمایت می کند و احساس خستگی را کاهش می دهد.

هنگام تنظیم رژیم غذایی روزانه، ارزش دارد که در آن آجیل از جمله پسته بو داده باکالند قرار دهید.

آنها را می توان به راحتی در بسیاری از وعده های غذایی گنجاند.

پسته باکالند هم برای دسر و هم برای غذاهای خوش طعم عالی است.

می توانید آنها را به بلغور جو دوسر، ماست یا کوکتل صبحگاهی خود و حتی به سس هایی که با گوشت سرو می شود اضافه کنید.

پسته

همچنین یک جایگزین عالی برای تنقلات شور و آماده است.

بنابراین می توانید به راحتی آنها را بین وعده های غذایی مصرف کنید.

به دلیل تأثیر مفید اسید فولیک در زمان بارداری و بارداری باید به مغز پسته توجه داشت.

پسته یا مغز پسته میوه گیاهی است که در آب و هوای معتدل یافت می شود.

دانه های خوراکی با یک پوسته سخت و صاف پوشیده شده اند. آنها متعلق به آفات هستند.

هنگامی که مغز پسته رسیده است، پوسته یا پوسته آن باز می شود و به راحتی می توان پوست آن را جدا کرد و دانه های داخل آن را خارج کرد.

درختان پسته در کشورهایی مانند آمریکا، یونان، ایتالیا، هند، افغانستان، پاکستان و همچنین در ایران رشد می کنند.

این آجیل از دیرباز در طب عامیانه مورد استفاده قرار می گرفته است.

آنها را برای دندان درد و بیماری های کبد می خوردند. لوتئین موجود در پسته از کاهش بینایی جلوگیری می کند.

همچنین نشان داده شده است که آنها در برابر سرطان موثر هستند و خطر تومورها را در بدن کاهش می دهند.