فروشنده خوش شانس سس خردل بهروز که میلیاردر شد

بعد از چند ساعت در آشپزخانه، بالاخره منوی شما کامل شد مهمانان در حال حاضر وارد شده اند و آماده اند تا از شگفتی های آشپزی که با عشق ساخته اید لذت ببرند.

سس خردل بهروز یکی از سس های خوشمزه می باشد که طعم بی نظیری دارد و برای اطلاع از قیمت آن می توانید به سایت ها و مراکز معتبر مراجعه کنید.

چه ماهی، گوشت، سبزیجات یا نشاسته، شما تخصص خود را کنار نگذاشته اید: سس در آشپزخانه، سس درست مانند نمک یا فلفل است: ضروری است.

نت سبک، نرم و مخملی آن، بافتی احساسی را به آثار شما می بخشد که ده ها جوانه چشایی لرزان آماده فراموش کردن آن نیستند.

سس‌های خامه‌ای، مایع، شیرین یا شور، طعم بی‌نظیری را برای همه غذاهای شما به ارمغان می‌آورند! آنها آنها را تقویت می کنند و طعم هایی را که گاهی اوقات خیلی ملایم هستند پوشش می دهند.

برای تبدیل شدن به استاد در هنر سس، بیایید با هم دستور العمل های مورد علاقه خود را کشف کنیم!

1) سس هلندیز

سس هلندیز در زمان سلطنت لویی چهاردهم ایجاد شد. دومی می خواست سس خامه ای و سبکی را بچشد زیرا غذاهایش را با سس های بسیار چرب تر همراه می کرد.

سس خردل

این اختراع لذیذ در طول جنگ هلند که بین سال‌های 1672 و 1678 رخ داد، تصور شد و نام فعلی آن به همین دلیل است.

1) یک ظرف شیشه ای یا فولادی ضد زنگ تهیه کنید. سپس 3 عدد زرده تخم مرغ را با همزن بزنید تا کف کند.
2) برای طعم دار شدن مخلوط خود، 1 قاشق چایخوری آب لیمو، کمی نمک ، کمی فلفل اضافه کنید، سپس دوباره هم بزنید.
3) ظرف خود را روی یک قابلمه حاوی کمی آب قرار دهید. روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ ها غلیظ شده و کمی حجیم شوند.
4) همه چیز را از روی حرارت بردارید سپس ½ فنجان کره ذوب شده را اضافه کنید. سس را هم بزنید تا یکدست شود.

همراهی :

سس هلندیز با تعداد زیادی غذای دریایی و سبزیجات به خوبی هماهنگ می شود! در واقع، آن را روی ماهی قزل آلا یا مارچوبه می خورند تا طعم کمی تند به این غذاها بدهد.

۲) سس بشامل

سس بشامل که ملکه سس‌های سفید در نظر گرفته می‌شود، نام خود را از لویی دو بشامیل که پیشخدمت پادشاه لوئی چهاردهم بود گرفته شده است (قطعاً پادشاهان و سس‌ها عشق با حرف A هستند).

برای اولین بار، در اثر “Le Cuisinier François” منتشر شده توسط فرانسوا پیر د لا وارن، سرآشپز مشهور در سال 1651 ظاهر می شود.

از آن زمان، بشامل نسخه های کامل بسیاری را می شناسد که ما دوست داریم آنها را در خانه بازتولید کنیم.

چگونه سس بشامل درست کنیم؟

1) در یک قابلمه 30 گرم کره بدون نمک را آب کنید.
2) بعد از اینکه کاملا ذوب شد، 30 گرم آرد بریزید و همه چیز را مخلوط کنید تا یک روکس به دست آید (روکس در آشپزخانه است، مخلوطی از چربی و آرد که روی حرارت متوسط ​​رنگ شده است).
3) سپس 50 سی سی شیر سرد را کم کم بریزید و با لیسک مرتب هم بزنید .
4) به مدت 10 دقیقه همه چیز را بپزید تا سس بشامل غلیظ و یکدست شود، بدون اینکه گلوله ظاهر شود.
5) پس از به دست آوردن غلظت، ظرف را از روی حرارت بردارید و سس خود را با کمی پودر جوز هندی مزه دار کنید.
6) نمک و فلفل را فراموش نکنید.