با زیره سبز خشک لک های بدنتان را از بین ببرید

زیره ادویه بومی آسیای مرکزی هند است و از آنجا در سراسر جهان پخش شده است.

زیره نام های زیادی دارد: زیره هندی، زیره رومی، نام زیره به دلیل شباهت خارجی دانه ها با زیره به وجود آمد، اما فقط در این مورد مشابه هستند.

بو و طعم زیره سبز خشک به طرز چشمگیری متفاوت است.

زیرا از تیره گیاهان چتری است که تا حدودی شبیه شوید بالغ است و گلهای آن شبیه به هم است.

اما دانه های زیره بلند، تا 5-7 میلی متر، باریک، دوکی شکل هستند.

سرخ کردن خشک زیره قبل از آسیاب کردن، طعم آن را نشان می دهد و پانچ بسیار تند آن را نرم می کند.

ماهیتابه را گرم کنید، روغن اضافه نکنید و زیره را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گرم و غلیظی خارج شود.

دانه ها را کمی خنک کنید، سپس آسیاب کنید و به مخلوط کاری، سوپ و خورش اضافه کنید.

زیره

دانه‌های زیره تا حدودی کوتاه‌تر و پهن‌تر از دانه‌های زیره سبز هستند و اندازه آن حدود 3×2.5 میلی‌متر است.

دانه زیره استاندارد 6*1.5 میلی متر. با این حال، در حال حاضر انواع مختلفی از زیره و زیره وجود دارد که گاهی اوقات تشخیص آنها دشوار است.

مطمئن ترین راه برای تشخیص این تفاوت این است که دانه ها را کمی بجوید تا طعم آن مشخص شود. آنها طعم زیره آجیلی دارند.

زیره با نت مرکبات تندتر و تندتر است. دانه های آن عطر قوی تری دارند زیرا حاوی اسانس های بیشتری هستند (تا 7 درصد).
زیره بهترین استفاده را در غذاهای گوشتی و سس های غذاهای شرقی و مکزیکی دارد. بخشی از مخلوط های مختلف ادویه است.

زیره در اروپا بسیار محبوب است و بخشی از بسیاری از غذاهای اروپایی است. از آن در محصولات پخته شده، مارینادها و غذاهای سبزیجات یا قارچ استفاده می شود. نوشیدنی ها (چای، کواس، تنتور) با آن ساخته می شود.

زیره می تواند از نظر عطر و طعم، سایر افزودنی ها را تحت الشعاع قرار دهد، بنابراین اغلب در غذاها به عنوان تنها ادویه استفاده می شود.