استفاده از ظروف ملامین صورتی در کره شمالی ممنوع شده است

از آنجایی که ظروف ملامین صورتی نسبت به چینی نرخ تعویض بسیار پایین تری دارند، سرمایه گذاری در ظروف غذاخوری ملامینه باعث صرفه جویی در هزینه های اولیه و طولانی مدت می شود.

نرخ جایگزینی ملامین در سال حدود 10 تا 20 درصد است در حالی که نرخ جایگزینی در چین بین 50 تا 150 درصد است.

در حالی که ظروف چینی و سرامیکی هنگام انداختن خرد می شوند، ساختار بادوام ملامینه در برابر استفاده و سوء استفاده قرار می گیرد.

پس از هر تصادف دیگر نیازی به تعویض بشقاب، فنجان، کاسه و سایر ظروف سرو نیست.

ظروف ملامینه با ترکیبی ارگانیک و مبتنی بر نیتروژن ساخته می شوند.

در مقایسه با سایر ظروف ساخته شده از چینی، ظروف چینی ظریف، ظروف سنگی و موارد دیگر، ملامین علیرغم اینکه سبک وزن ترین ماده است، کاملاً بادوام به نظر می رسد.

در نتیجه، ظروف ملامینه بهترین جایگزین برای ظروف چینی، شیشه ای و سرامیکی هستند.

ظروف

اکثر ظروف ملامینه مقاوم در برابر حرارت هستند، به راحتی شکسته نمی شوند و در طرح های شیک برای تکمیل هر آشپزخانه یا میز ناهارخوری ارائه می شوند.

مزایای ظروف ظرف ملامینه:

  • مقرون به صرفه
  • بادوام
  • قابل استفاده مجدد
  • قابل شستشو در ماشین ظرفشویی و تمیز کردن آسان
  • زیبا

مضرات ظروف غذاخوری ملامینه:

  • کاسه ها و بشقاب ها نباید غذا را در مایکروویو قرار دهند
  • به دلیل مهاجرت ملامین برای سرو غذاهای اسیدی ایده آل نیست

ملانین معمولاً با تجزیه و درمان اوره با گرما تولید می‌شود.

رزین ملامینه به دست آمده بادوام و محکم است و سپس در بشقاب ها، فنجان ها، کاسه ها و سایر ظروف قالب گیری می شود.

پس از ایجاد رزین ملامینه از طریق ترموست، ظروف آن نه تنها در برابر حرارت مقاوم هستند، بلکه در برابر شکستن و کاملاً سبک وزن هستند.

کاسه ها و ظروف ملامینه با چنین ماندگاری برای یک آشپزخانه شلوغ مناسب هستند.